In de Millse Looierij staat Dakos tegenover Klick/MIKO, Dakos staat in de ranglijst net onder Klick/MIKO wat een spannende partij beloofd te zijn.

Er wordt vanaf het begin veel gescoord, Klick/MIKO start goed en komt op een 3-0 voorsprong. Deze wordt door Dakos al snel weer weggepoetst en daarbij nemen zij ook de leiding over. Klick/MIKO volgt op de voet maar kan het makkelijk scorende Dakos niet goed bijbenen. Voor de rust start Lotte Selten met een inhaal offensief en met nog een doelpunt van Imke Bens en Marja Derks wordt de achterstand naar 7-8 terug gebracht. Helemaal op gelijke hoogte kan Klick/MIKO voor de rust niet meer komen maar met 9-11 in de rust zijn de kansen weer bijna gelijk. De tweede helft start gelijk opgaand toch is het Dakos die uiteindelijk steeds een doelpuntje extra erbij pakt waardoor ze uitlopen naar 11-16 en even later ook naar 15-20. Voor Klick/MIKO is het gat te groot, de dames kunnen het Dakos niet echt moeilijk meer maken en moeten in hen hun meerdere kennen. Eindstand 15-22.

Ook v. Grinsven-Klick 2 speelde tegen Dakos, in deze wedstrijd werd veel minder gescoord maar de punten bleven wel bij Klick/MIKO. Vanaf het begin van de wedstrijd was de inzet erg goed. Klick had veel kansen maar deze werden niet benut. Dakos scoorde wel raak en al snel stond Klick met 0-2 achter. Toen kwamen dames van Klick op gang en scoorden met twee afstandschoten de 2-2 binnen. Tot aan de rust ging het gelijk op, toch blijft het scoren wat achter. Klick krijgt wel 2 strafworpen en deze worden goed benut. Klick gaat de rust in met 5-4 voorsprong.
Na de rust blijft Klick de inzet vasthouden. In de tweede helft gaat het scoren wat gemakkelijker en Klick loopt uit tot 9-5. Dakos lijkt het op te geven, Klick kan nu doorpakken maar ook zij raken zoekende. De verdediging van Klick houdt het goed dicht en Klick blijft de voorsprong vasthouden! Eindstand 11-7
Voor Klick'15 scoorden: Irma de Kleijne 4x, Sanne Verhoeven 3x, Fenne de Kleijne, Britte Verhoeven, Sanne van den Broek, Suzanne Bouwen 1x