Klick/MIKO stond tegenover Oxalis waarin Klick/MIKO de betere partij was maar het liet liggen in het scoren waardoor Oxalis prima bij kon blijven.

Klick/MIKO is de leidende ploeg vanaf het begin en bouwt een mooi voorsprong op van 4-2 maar ondanks de goede kansen kan Klick/MIKO niet doorpakken. Het scoren blijft uit en Oxalis komt op gelijke hoogte en bouwt zelfs een flinke voorsprong op van 4-9. Nog voor de rust weet Klick/MIKO met drie doelpunten op rij de achterstand te verkleinen tot 7-9. Na de rust moet Klick/MIKO aan de bak, scoren is het motto maar het valt niet mee om terug te komen op gelijke hoogte. Oxalis blijft ook doelpuntjes pakken maar in de eindfase van de wedstrijd kom Klick/MIKO weer langzaam dichterbij. Danielle vd Zande zet de achtervolging in met een fraai afstandschot, dit goede voorbeeld wordt gevolgd door Channe Jansen en Imke Bens waardoor de eindstand op 13-13 komt en toch nog een puntje binnen gesleept wordt.
Voor Klick/MIKO scoorden: Imke Bens 3x, Dymphe vd Berg, Rian Derks 2x, Marja Derks, Kim Verbruggen, Danielle vd Zande, Channe Janssen, Lotte Selten en Mieke Selten 1x.