Klick/MIKO stond afgelopen zondag tegenover Ona/Astrantia, een geduchte tegenstander waar Klick/MIKO bij winst op gelijke hoogte mee kan komen. Hoe graag Klick/MIKO dit ook wil het geluk werkt niet mee.

Daar waar Ona/Astrantia de doelpunten raakt schiet doet Klick/MIKO dat niet en dat betekent dat Klick/MIKO al snel tegen een fikse achterstand aan keek. Er is ook geen moment in de wedstrijd dat dit lijkt te keren. De voorsprong van Ona/Astrantia loopt uit tot maar liefst 10 doelpunten en dan is het voor Klick/MIKO moeilijk om er nog in te geloven, eindstand 18-7.
Geen punten dus en dat betekent dat er voor de carnaval een genoegen genomen moet worden met een voorlopige vierde plek.
Voor Klick/MIKO scoorden: Danielle vd Zande en Channe Janssen 2x, Imke Bens, Mieke Selten en Kim Reinen 1x

De Korfrakkers 3 - v. Grinsven-Klick '15/MIKO'76 2

Met een mooie eerste aanval wist Suzanne Bouwen voor Klick het eerste punt te scoren. Het antwoord van De Korfrakkers volgde echter snel met drie doelpunten. Binnen korte tijd werd er door beide ploegen veel gescoord en was het vooral De Korfrakkers die steeds met een enkel puntje voor bleef staan. Klick wist de duels sterk aan te gaan en deed niet onder voor De Korfrakkers. Met een stand van 8-7 werd de rust in gegaan. Na de rust werd de wedstrijd opnieuw sterk voortgezet. Er werden mooie aanvallen opgezet en sterk verdedigd, maar helaas kwam Klick moeilijker tot scoren dan dat bij De Korfrakkers het geval was. Het gevolg hiervan was een opgelopen achterstand van drie punten. Irma de Kleijne sloot de wedstrijd wel af met een mooie strafworp wat de stand 12-10 maakte maar dit leverde geen wedstrijdpunten op voor Klick.

MIKO '76 / Klick '15 MW1 - Vios (O) MW1: 4-10
Fortuna '74 MW1 - Klick '15 / MIKO '76 MW3: 13-8
Klick'15/MIKO'76 A1-Emos A2: 9-13
Klick'15/MIKO'76 B1-Prinses Irene '76 B1: 9-3
Klick'15/MIKO'76 D1-ODIO D1: 9-1
Klick'15/MIKO'76 E1-SVO E2: 0-9
ONA/Astransia 1 - Klick '15 /MIKO'76 1: 12-10
De Korfrakkers 3 - Klick '15 /MIKO'76 2: 18-7