Matig voetbal tekent de wedstrijd die zondag gespeeld is tussen SES 1 en Ulysses 1. Veel balverlies en persoonlijke fouten van beide teams zorgen voor veel onrust in het veld.

Het lijkt of de carnaval nog niet uit de benen is. Tyge van de Linden van SES JO9-2 was de pupil van de week.

Nadat beide teams wakker blijken te zijn is er de eerste kans voor Ulysses. Een corner, die laag wordt voorgegeven, wordt gemist door 3 spelers van SES. De spits, Willem Brouwer denkt gebruik te maken van deze kans, maar raakt de bal verkeerd en schiet hem over de grond in de handen van Jon de Klein. Het lange-ballen-voetbal gaat verder. Er ontstaan een aantal kansjes voor beide ploegen. Melvin van de Elzen test de keeper meerdere keren maar weet het net niet te vinden. De verre inworp van Yunasa Jarju zorgt voor de grootste kans van de eerste helft. Zo bezorgde de nummer 7 van Ulysses de bal aan de rand van het strafschopgebied. Hier stond aanvaller Paul van Lith. Hij draaide zich vrij van zijn directe tegenstander en schoot op doel. De inzet belandde op de lat. De meeste kansen zijn voor SES, zo ook de laatste kans voor rust. Guus Cuppen legt de bal breed op Niek Nooien die het overzicht behoudt en de bal op het hoofd van Gijs Bens legt. Echter wordt het net weer niet gevonden en de bal vliegt rakelings langs het doel.

Het spelverloop van de eerste helft zie je terug in de tweede helft. De bal is vrijwel alleen maar op het middenveld. Her en der zijn er een aantal doelpogingen. Beide teams willen een doelpunt forceren. Er wordt hard gespeeld door Ulysses. 4 Gele kaarten in 15 minuten is daarvan het bewijs. Voetballend kunnen ze het niet winnen van SES. Het beslissende doelpunt valt niet. Beide teams waren niet sterk genoeg om de wedstrijd naar zich toe te trekken.