Na het vrije carnavalsweekend moest Juliana aantreden in Sint Anthonis tegen DSV. Wat begon als een zeer open en aantrekkelijke wedstrijd eindigde voor Juliana uiteindelijk in een domper.

Meteen vanaf de aftrap lieten beide ploegen zien dat ze deze middag aanvallend voetbal wilden laten zien. In de eerste 10 minuten vielen er dan ook zoveel kansen te noteren dat er zo maar 2-2 op de borden had kunnen staan. De grootste kans was voor Juliana, een inzet van dichtbij, waarbij de keeper al verslagen was ging echter via de lat over het doel. De 1-0 werd na 12 minuten gescoord uit een dood spelmoment. Een meter of tien buiten de zestien werd een volledig onnodige vrije trap weg gegeven. Deze werd vervolgens keurig over het tweemansmuurtje in de korte hoek gekruld. Ook het tweede doelpunt van de middag viel uit een vrije trap te noteren. Vanuit de middencirkel werd een bal over de Juliana defensie gespeeld, en daar was het DSV spits Stijn van den Broek die het meest attent was en de bal binnen kon werken.

In de 67e minuut werd Maik Veld afgetroefd aan de zijlijn. Voordat de DSV aanvaller er met de bal vandoor kon gaan werd deze in een reactie door eerdergenoemde gehaakt. Dit werd door de scheidsrechter gezien als natrappen en zodoende kon hij vertrekken. Dit was voor Juliana echter het sein om er een tandje bij te doen. Even later werd dan ook Syb Daverveld diep gestuurd aan de linkerkant van het veld, na eerste één man uitgekapt te hebben, werd hij binnen de beruchte lijnen onderuit gehaald. De vervolgens toegekende strafschop werd benut door Berry van Krijl

In de 81e minuut kreeg een DSV aanvaller bij het uitverdedigen de bal tegen zijn hand geschoten. De bal kwam daardoor achter de Juliana defensie terecht en met een messcherpe counter wist DSV de 3-1 aan te tekenen. Ondanks deze tegenslag bleef Juliana de aanval zoeken, in de laatste 3 minuten wist DSV echter nog tweemaal te counteren om zo de 5-1 als eindstand te noteren.