Vollan MC 1 speelde hun wedstrijd tegen concurrent Unitas MC 1 uit Boekel. Een wedstrijd die weliswaar werd gewonnen door Vollan MC 1 maar uiteindelijk leverde deze wedstrijd alleen maar winnaars op.

Een lust voor het oog om te zien met hoeveel bezieling er werd gespeeld door beide partijen en waarin bijna elk punt als een overwinning werd gevierd. Dit was nou typisch zo’n wedstrijd waar je als volleyballiefhebber voor naar de sporthal gaat. Goed verzorgd volleybal, in combinatie met strijd, spanning kortom, eigenlijk alle ingrediënten waren aanwezig in de thriller en waar je als toeschouwer alleen maar van kunt genieten. Als je de wedstrijd dan ook nog eens in een 3-2 winst om kunt zetten en daarmee de koppositie in de poule kunt heroveren, ja, dan is het dubbel feest.

Maar in deze poule is het nog lang geen gelopen koers. Het belooft een gigantisch spannende ontknoping te worden en hopelijk kunnen de speelsters van dit talentvolle team op een goede manier met deze spanning omgaan. Een belangrijke taak hierin is weggelegd voor de beide coaches van het team, Monique en Chanty om de speelsters hierin te begeleiden en zelf de rust te bewaren.

Vollan D3, in een gehavende opstelling vanwege het feit dat er maar liefst 5 speelsters geveld werden door de griep, behaalde een 3-1 overwinning tegen Havoc uit Haps.

Vollan D1 leed wederom een 3-1 nederlaag tegen Unicum uit Wanroij. Op de een of andere manier ligt deze tegenstander Vollan gewoon niet en kunnen zij tegen deze ploeg niet het nivo halen wat zij kunnen spelen. Dit is natuurlijk deels een verdienste van de tegenstander maar misschien dat de stand op de ranglijst hier wel mede debet aan is. Er valt simpelweg niets meer te halen voor Vollan maar het is toch wel zaak om elke wedstrijd voluit te blijven gaan en het maximale eruit probeert te persen. Hopelijk kunnen zij het in de resterende wedstrijden nog opbrengen om zowel in de trainingen als in de wedstrijden vol gas te blijven geven en zodoende deze competitie nog met goede resultaten en dus met een goed gevoel af te kunnen sluiten.