Want weken een beetje lastig was lukte zondag wel, vertrouwen en scoren! Bladella is de koploper in de Overgangsklasse en was de tegenstander van Klick/MIKO 1.

Klick/MIKO speelde een thuiswedstrijd en liet het publiek een mooie wedstrijd zien. Al vanaf het begin pakt het de leiding en ondanks dat Bladella vlak voor rust weer wat terugkomt in de wedstrijd komt de voorsprong niet in het gedrang.

Na de rust houdt Klick/MIKO vertrouwen en zet dit om in doelpunten. Voor Bladella wordt het lastig, zij geloven er bij een stand van 9-6 niet meer in.

Met een eindsalvo van drie doelpunten zorgt Klick/MIKO ervoor dat ze uitlopen en hier definitief de punten in huis houden. Eindstand 12-7.

Ook Klick/MIKO 2 pakt punten tegen Bladella met een 15-9 einduitslag winnen zij ook overtuigend van de ploeg uit Bladel.