Heel goed nieuws voor alle leden van voetbalvereniging Juliana in Mill. Want mede dankzij jullie stemmen op Facebook heeft Juliana Mill JO15-1 met het mooie doelpunt van Jarne Schaap tegen GFC'33 de FOX Sports Voetbaldag voor de club gewonnen.

En wat betekent dat? Nou, dat op vrijdag 13 april ons sportpark aan de Langenboomseweg in Mill helemaal wordt omgetoverd tot een FOX Sports Stadion en dat jij in die arena kan schitteren.

De prijs is namelijk voor de hele club, en voornamelijk gericht op al onze jeugdspelers. Op die vrijdag verzorgt FOX Sports in samenwerking met Players United een clinic, met onder meer smartgoals en een gatenwand als materialen. Hoe cool! De clinics vinden plaats in meerdere rondes. Zo begint de eerste ronde voor de jongste jeugd (tot en met Onder 12) om 15.00 uur, en de tweede ronde omstreeks 17.30 uur, voor de overige jeugd. Voor de ouders en senioren vindt er bovendien tegelijkertijd een quiz met trainer en televisiepersoonlijkheid Hans Kraaij jr. plaats.

Hier moet je bij zijn! Noteer alvast de datum in je agenda. En inschrijven dan! Hoe? Dan kan binnenkort via de leider van jouw team. En nog iets: de spelers zullen uiteindelijk bij leeftijdsgenootjes worden ingedeeld.