Op zaterdag moest Taflan 2 het opnemen tegen GTTC 2 uit Groesbeek. Samen met TN is GTTC een van de twee teams die voor de titel gaan strijden.

Rene van Dijk, Kevin Pluk en Joan Arts speelden erg sterk. Rene begon en wist de kopman van GTTC te verslaan. Door een winstpartij van Kevin pakte Taflan zelfs brutaal een 0-2 voorsprong. Deze voorsprong werd tot de 3-5 vastgehouden. In de laatste twee wedstrijden wisten Rene en Kevin net niet de overwinning uit het vuur te slepen. Uiteindelijk werd het dus 5-5. Rene en Kevin wonnen twee wedstrijden en Joan wist één keer te winnen.

Ook Taflan 1 moest spelen tegen GTTC. Rico Baars, Jan van der Linden en Marco de Klijn wisten van tevoren dat ze een zware middag zouden krijgen. Want ook GTTC 1 wil net als GTTC 2 graag kampioen worden. Toch bood Taflan hier goed weerstand. Het eerste Taflanpunt werd door Rico en Marco behaald in het dubbel. Meteen daarna won Rico ook zijn enkelwedstrijd. Ook Jan won nog een enkelwedstrijd waardoor de heren van team 1 met drie punten naar huis gingen.

Het derde team van Taflan speelde met Juan José van der Linden, Wiljan Toonen en Jan Verstegen. In Nijmegen leken ze een klinkende overwinning te behalen. Ze kwamen met 4-0 voor. Daarna waren de rollen echter omgedraaid. Van de laatste zes wedstrijden wist alleen Juan er nog één te winnen. Daardoor gingen ze met vijf punten weer richting Langenboom. Juan was verantwoordelijk voor twee wedstrijden. Jan en Wiljan ieder voor één enkelwedstrijd. Ook het dubbel werd gewonnen.

Taflan 4 moest het opnemen in de derby tegen Mitac 3. Riky Sommers Josina van Ras en Frans de Gruiter speelden de wedstrijd. Hoewel de gamestanden doen vermoeden dat er een 5-5 in zat, werd er verloren met maar liefst 9-1. Alleen Frans wist één wedstrijd te winnen. Veel games werden met minimaal verschil verloren. Vijfde klasse lijkt een stapje te hoog voor Taflan 4.