Na vele afgelastingen konden de teams uit Overlangel en Langenboom weer aantreden. De neutrale kijker heeft kunnen genieten van hongerige spelers die lang hebben moeten wachten om weer eens een competitiewedstrijd te spelen.

De SES-supporter zal echter teleurgesteld zijn in het mislopen van de drie punten. Een doelpuntrijke wedstrijd eindigde in een gelijkspel, 3-3.

De hele wedstrijd nam SES het voortouw in de wedstijd. Met gecontroleerd spel kwamen de Langenbomers gevaarlijk voor het doel van OKSV. Toch komt het team uit Overlangel op voorsprong. Vooraf een discutabele speler in buitenspelpositie, maar scheidsrechter Van Uden laat doorspelen. Van buiten de zestienmeter schiet Ronald Reijs Tussen de verdedigers van SES door binnen. Een lastige stuit voor keeper Jon de Klein zorgde voor de 1-0. SES komt deze wedstrijd direct met een antwoord na een tegendoelpunt. Gijs Bens speelt daarin een hoofdrol. Anderen zullen het beschrijven als een zondagsschot, maar Bens schiet van grote afstand feilloos laag in de hoek, buiten bereik van de keeper. Daarmee zet de aanvoerder SES weer langszij, 1-1.

In de tweede helft, precies hetzelfde spelbeeld. Wederom komt Overlangel weer op voorsprong. Uit een counter komen de OKSV-aanvallers in steling. Van dichtbij wordt de SES-keeper verschalkt. Dirk van den Berg Schiet raak, 2-1. Ook van deze voorsprong kan het ensemble uit Overlangel niet lang genieten. Een hoge bal wordt door Tijn Cuppen doorgekopt naar de aanvaller in bloedvorm: Gijs Bens. Met een halve volley schiet hij weer buiten bereik van keeper Frank Vos, 2-2.

Daarna trok SES de wedstrijd meer naar zich toe en kwam voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong. Melvin van den Elzen legt de bal strak voor. Waar Cuppen niet bij de bal kon, was het de man van de wedstrijd die bij de tweede paal opdook. Gijs Bens tekende hier voor zijn hattrick, 2-3. Het leek volledig de kant van SES op te vallen. Toch werd liep het Langenboomse team vlak voor de 90ste minuut in het mes. Een toegekende vrije trap op het middenveld werd met een lange haal naar voren getrapt. Alle verdedigers gingen er onder door, tot het bij de OKSV-aanvaller Perr Hidding kwam. Binnen het vijfmetergebied kopte hij de eindstand op het scorebord, 3-3.