Sam Kuijpers was maandag 2 april pupil van de week bij SES in Langenboom. Vanaf het eerste fluitsignaal staan de spelers in het geel-zwart tenue, scherp.

Het middenveld zorgt voor veel balbezit in het voordeel van SES. Hierdoor ontstaat ook het eerste doelpunt. Rik Kremers verovert de bal, speelt hem naar Tijn Cuppen die door een individuele actie, Gijs Bens 1 op 1 zet met de keeper. De nummer 9 plaatst de bal langs de keeper, op het doel. Melvin zorgt voor de zekerheid en tikt de bal in de goal.

SES houdt het overzicht en voetbalt stukken beter dan afgelopen week. Er wordt vooruit druk gezet. Heijen komt er niet aan te pas in de eerste helft. De 2e goal wordt gemaakt door Gijs Bens. Tim Cuppen neemt een snelle vrije trap vanaf de middenlijn en zet Gijs Bens scherp voor de goal. Weer weet hij de bal naast de keeper te schieten en vindt dit keer zelf het net.

In de tweede helft is SES weer sterk. De snelle omschakeling van de verdediging naar de aanval van SES zorgt voor een aantal flinke kansen. Zo wordt de derde goal opgezet door Wout van Lanen. Hij geeft een lange bal op Melvin van den Elzen. De nummer 20 kopt de bal kundig over zijn directe tegenstander heen, versnelt naar de goal, houdt het overzicht en legt de bal breed voor de voeten van Gijs. Hij tikt de bal in de goal. De twee spitsen weten elkaar goed te vinden.

De laatste 15 minuten probeert Heijen nog wat terug te doen. Er worden wat kansjes gecreëerd. Maar door snelle omschakelingen blijft SES gevaarlijk. Zo wordt de bal verovert door de net gewisselde Jasper Nooijen. Hij geeft een splijtende pass op Gijs Bens, die na een schijnbeweging zijn tegenstander naast hem laat liggen. Hij omzeilt de keeper en schiet zijn derde doelpunt van de wedstrijd in de goal.

SES - Heijen: 4-0