Pupil van de week Yentle van Daal.

Klick/MIKO 1 geeft een vervolg aan het veldseizoen in de Hoofdklasse. De eerste tegenstander is Oranje Wit uit Leunen die het Klick/MIKO meteen moeilijk maakt.

Het team heeft een andere samenstelling dan in het eerste deel van de competitie dus nieuwe kansen voor de samenwerkende vereniging.
Klick/MIKO begint fel aan de wedstrijd maar dit geldt ook voor Oranje-Wit. Het gaat gelijk op maar halverwege de tweede helft wil het scoren van Klick/MIKO niet meer lukken. De kansen zijn er wel maar worden niet afgemaakt. Oranje-Wit doet dit wel, met felle doorbraken maken zij hun kansen wel af, 3-7. In de tweede helft lukt het Klick/MIKO weer om terug te komen in de wedstrijd, de doorbraken van Oranje-Wit krijgen ze onder controle en ook het benutten van de kansen gaat beter. Inlopen op Oranje-Wit is echter te hoog gegrepen en Klick/MIKO moet de punten met een stand van 8-12 bij de tegenstander laten.
Voor Klick/MIKO scoorden: Rian Derks 3x, Imke Bens 2x, Sanne Bens, Danielle vd Zande en Marja Derks 1x.

v. Grinsven/Albers - Klick '15/MIKO 2 - Oranje-Wit 2

Klick '15 had het zwaar deze eerste wedstrijd van de tweede helft van de buitencompetitie. Oranje-Wit begon fel aan de wedstrijd, wat al snel resulteerde in een 2-0 voorsprong voor de ploeg uit Leunen. Voor Klick '15 weten Sanne van de Broek en Irma de Kleijne een mooie vrije worp en strafworp te benutten. Daarna ontbreekt het bij Klick '15 aan felheid en goede aanvallen. Oranje-Wit verdedigt met veel druk waardoor Klick '15 onnodig ballen verliest. Oranje-Wit weet daarmee voor rust uit te lopen naar een flinke voorsprong van 4-10.
De rust doet Klick '15 goed. De felheid is terug, er worden goede aanvallen opgezet. De eerste vijf doelpunten na de rust zijn dan ook voor Klick '15. Dat maakt de stand opnieuw spannend. Er wordt door beide ploegen hard gevochten. Het einde van de wedstrijd komt langzaam dichterbij en de verdediging heeft het zwaar. De laatste minuten gaan in met een stand van 11-11. Beide ploegen weten uiteindelijk nog één keer te scoren waardoor de punten van vandaag verdeeld zullen worden.
Voor Klick/MIKO scoorden: Irma de Kleijne 5x, Dymphe van den Berg 3x, Ellen Selten, Sanne van den Broek, Britte Verhoeven, Yvonne Selten 1x.