Op de eerste zondag met temperaturen boven de 20 graden moest Juliana aantreden in Overlangel tegen de nummer laatst. Na een aantal koude bedoelingen zowel qua spel als temperatuur was de verwachting nog niet al te hoog.

Juliana wilde echter meteen haar goede bedoelingen laten zien en kwam meteen fel uit de startblokken. Meteen vanaf de aftrap werd de tegenstander vastgezet en teruggedrongen op eigen helft. In de eerste 3 minuten wist Juliana al een paar speldenprikken uit te delen, maar kwam het nog niet tot scoren. De eerste keer dat OKSV in de 4e minuut op de helft van Juliana kwam mocht het ook meteen een corner nemen. Dit pakte voor de thuisploeg echter helemaal verkeerd uit. De corner kon door Juliana gemakkelijk uitverdedigd worden om vervolgens de voorwaartsen aan het werk te zetten. De bal werd tot 2 keer toe ingezet, waarna hij voor de voeten viel van de jarige Syb Daverveld. Zijn eerste inzet kwam via de rug van Jelle Staal opnieuw voor zijn voeten, waarna hij met buitenkant links verwoestend uithaalde voor de 0-1.
Nauwelijks een minuut later viel al de 0-2. Een diepe bal van achtreuit werd ineens breed gelegd waarna Justin Jacops de bal ineens op zijn slof nam en diagonaal inschoot en 0-2 scoorde.
Iedereen die een hoge score verwachtte kwam in het restant van de wedstrijd echter bedrogen uit. In het restant van de eerste helft bleef Juliana heer en meester, maar vooral slordigheid in de afwerking zorgde er voor dat er geen doelpunten meer vielen. OKSV dacht vlak voor rust terug in de wedstrijd te komen uit een vrije trap. Keeper Sven Jacobs wist echter erger te voorkomen door de bal onder de lat weg te tikken.

Ook in de tweede helf bleef Juliana ver uit de bovenliggende partij. Echter bleef het ook in het tweede bedrijf verder doelpuntloos. OKSV wist hier niets tegenover te stellen waardoor de eindstand van 0-2 al na 5 minuten was bereikt.