Nadat Juliana vorige week donderdag de koppositie had veroverd tegen Constantia uit Wanroij moest het zondag aantreden tegen één van de mede kampioenskandidaten Achilles Reek.

Daarin lukte het niet de eerste plek met succes te verdedigen. Pupil van de week Giel van Dijk zag hoe het eindigde in gelijkspel.

De eerste helft werd van beide kanten vooral gedicteerd door de angst om niet te verliezen. Er vielen dan ook weinig echte uitgespeelde kansen te noteren. De eerste mogelijkheid kwam van Juliana kant, toen Justin Jacops vanaf links naar binnen draaide en met rechts uithaalde. De eerste keer werd de bal nog gekeerd maar in tweede instantie zeilde de bal naar de bovenhoek waar de Achilles doelman stijlvol redding bracht. In de 23e minuut was het Achilles wat op voorsprong kwam. In de Juliana defensie werd tijdens het uitverdedigen de bal pardoes in de voeten van een Achilles aanvaller geschoven, omdat deze niet meer werd aangevallen kon deze zo de zestien binnen lopen en de bal onder de doelman doorschuiven voor de 0-1.

Na rust leek er een herboren Juliana op mat gezet te zijn. Juliana had duidelijk een tandje bijgeschakeld en wilde voorbij steken aan Achilles. Nadat er al een paar goede kansen te noteren vielen kreeg Juliana in de 50e minuut de ultieme kans vanaf 11 meter. Deze werd echter jammerlijk genoeg om zeep geholpen. Enkele minuten later was het alsnog raak toen Camiel van Geenen op het middenveld de bal veroverde en vervolgens een 1-2 aanging met Jelle Staal. Deze schoof de bal buiten bereik van de Achilles doelman in de onderhoek om de 1-1 op de borden te zetten.

Hierna verviel de wedstrijd weer in het trage tempo van voor de rust tot de laatste paar minuten. Een slot offensief van Juliana leverde echter geen winnaar meer op.