Ondanks dat Klick/MIKO nog puntloos in de Hoofdklasse staat begon de ploeg met een goede motivatie aan de wedstrijd maar Stormvogels was scherp en liet al bij de eerste bal zien wat hun doel was.

Met een vliegende start van de thuisploeg stonden zij binnen vijf minuten met 4-0 voor. Klick/MIKO bleef scherp en raakte niet overdonderd maar het was zoeken naar de kansen. Stormvogels gingen voor de doorbraak maar ook de schotkansen waren zeer gevaarlijk. Toch kon ook Klick/MIKO de schade voor de rust beperken, 7-3. Rian Derks zorgde na de rust al snel voor de 7-4 maar raakte vlak daarna geblesseerd. Klick/MIKO kwam met 7 personen te staan en dat was voor beide ploegen erg lastig. Ondanks het zoeken van Stormvogels benutte zij veel doelpunten en kon Klick/MIKO met zeven personen maar af wat terug doen. Hierdoor werd de eindstand enorm, 20-6 voor Stormvogels.
Voor Klick/MIKO scoorden: Mieke Selten, Imke Bens, Channe Janssen, Rian Derks, Sanne Bens 2x

Bladella 2 - v. Grinsven/Klick’15 2

Ondanks de hitte begon Klick goed aan de wedstrijd. Door 2 afstandschotjes komt Klick al vrij snel op 0-2 voorsprong. Als Bladella scoort reageert Klick snel met een tegendoelpunt. Klick is in de eerste helft de betere partij en de kansen worden goed benut. Ruststand 4-8. Na de rust heeft Klick moeite om het spel vast te houden en de dames van Klick lijken het een beetje op te geven. De aanvallen van Klick zijn te kort, omdat er te graag gescoord wil worden. Het is een fysieke wedstrijd en langzaam komt Bladella dichterbij en vlak voor het einde valt de gelijkmaker. Het lukt Bladella om nog een keer te scoren en ze komen op voorsprong. Klick werkt in de laatste minuten hard om de stand weer op gelijk te zetten, maar dit lukt helaas niet, een zuur verlies voor Klick ’15. Eindstand 11-10.