In de inhaalwedstrijd tegen Milsbeek, waarbij Lindsay v.d. Bungelaar pupil van de week was, heeft Juliana de volle winst weten te boeken.

De gasten uit Milsbeek boden uitstekend partij waarbij Juliana op het einde van het voetbalpotje het nog erg moeilijk kreeg en de Juliana sluitpost zich onderscheidde.

Beide ploegen startte direct vol uit de startblokken waarbij Freek Kerkhoff al in de tweede minuut de 0-1 op de schoen had maar de bal stuiterde via de binnenkant van de paal achter de doelman door weer het veld in tot opluchting van de thuisploeg. Juliana was de gewaarschuwde partij en had het even moeilijk om zich te hervinden.

Geleidelijk aan wist Juliana het initiatief over te nemen en in de 12e minuut bleek dit ook zijn rendement op te leveren door perfect genomen vrije trap van Tom Gerrits welke in de drukte voor het doel afgerond werd door goaltjesdief Jelle Staal, 1-0.

Nauwelijks 2 minuten later onderschept Justin Jacobs een foutieve terugspeelbal van Milsbeek en een twijfelende doelman van Milsbeek zorgde dat Juliana dit cadeautje meteen uitpakte en Justin Jacobs dit voorzag met een keurig strikje, 2-0. Juliana bleef het beste van het spel houden maar vlak voor rust was het, de behendige en slimme spits, Ali Gencalioglu die de hele verdediging van de blauw-witten het nakijken gaf en de aansluitingstreffer op het bord zette, 2-1.

Na rust begon Milsbeek direct op zoek naar meer en na 10 minuten moest Sven vol aan de bak om de 2-2 te voorkomen en bleef Juliana overeind.

Even later is het de snelle Syp Daverveld die door de linies breekt en de 3-1 had kunnen en moeten maken maar hij koos voor de moeilijkste optie en hij probeerde de meegelopen Jelle Staal in stelling te brengen maar de kans werd knullig om zeep geholpen. Dit bleek achteraf toch het breekpunt in de wedstrijd.

Na dat moment zakte Juliana terug in het spel en het gaf Milsbeek het idee dat er voor hun nog iets te halen viel. Naar mate de wedstrijd vorderde liep de spanning meer en meer op en Juliana mocht van geluk spreken dat de Millse sluitpost juist zijn dag had en steeds een sta in de weg bleek voor de Milsbeekse gelijkmaker. Een machtige redding van Sven Jacobs in de blessure tijd zorgde er voor dat Juliana 3 punten overhield uit de pot die met een gelijkspel misschien wel een betere afspiegeling zou zijn geweest maar daar maalde niemand om.