Tijdens het duel met Milsbeek komt de Langenboomse ploeg pas in de tweede helft op voorsprong. De 1-0 weten ze zonder veel zorgen vast te houden tot het laatste fluitsignaal.

Daarvoor wisten beide ploegen geen uitgespeelde kansen te creëren. Dode spelmomenten waren de enige situaties die voor gevaar in het zestienmetergebied zorgden. Kirsty van Boekel, 11 jaar, was deze keer pupil van de week.

In een kleurloze eerste helft wist SES kort na elkaar gevaarlijk te worden uit een corner. De omhaal van Gijs Bens en harde kopbal van Jari Lukassen vonden echter niet het net. Ook in de tweede helft bleef het spel hetzelfde. Zowel Milsbeek en SES delen wat speldenprikken uit, maar pas na 75 minuten is daar het kantelmoment. Een passeerbeweging van rechtsback Guus Cuppen wordt diep op de helft van Milsbeek onrechtmatig tenietgedaan. De vrije trap wordt genomen door SES middenvelder Don Straatman en valt zonder aangeraakt te worden binnen bij de tweede paal. Milsbeek probeert wat te forceren door een verdediger naar voren te sturen, maar de gelijkmaker komt nooit in zicht.

SES - SV Milsbeek: 1-0 (0-0)
75. Don Straatman 1-0