Net als in de eerste seizoenshelft heeft SES drie punten overgehouden in de derby tegen Mill. De zege was verdiend, op een enkele kans na kwam Juliana er niet aan te pas deze middag.

SES vloog erin het eerste kwartier, Juliana kwam er niet aan te pas. Niek Nooijen had het eerste gevaar. Zijn schot uit de tweede lijn mistte echter kracht en precisie. Echter verder kwam SES niet. Sterker nog, Juliana kwam wat beter in de wedstrijd, zeker nadat Don Straatman na een kwartier de strijd moest staken met een hamstringblessure. Paul van Geffen was zijn vervanger. Maar ook de gasten uit Mill konden geen vuist maken tegen de solide SES-defensie. Ze kregen één kans: Camiel van Geenen kon vrij uithalen, maar mikte over. Het duel kabbelde voort, zonder echte kansen.

Tot de 42e minuut. Een corner van Gijs Bens werd verlengt door Jari Lukassen. Daar had de Millse goalie geen antwoord op: 1-0. Daarmee was de ruststand nog niet bereikt. Even daarna mocht Paul van Geffen aanleggen vanaf een meter of 25. Waar velen een lange bal richting de spitsen verwachtten, had de middenvelder een andere gedachte. Met een schitterende boogbal verdween zijn vrije trap stijf in de kruising: 2-0!

Ook na de rust was SES de iets betere ploeg. Gijs Bens schoot net naast en een vrije trap van Paul van Geffen verdween nu net boven de kruising. Aan de andere kant stichtte Juliana geen gevaar. Het kwam tot geen één uitgespeelde kans. Ook SES geloofde het wel. Het duel kabbelde naar het einde, waarin de foutloos fluitende scheidsrechter voor het einde floot.

SES - Juliana: 2-0 (2-0)
’43 Jari Lukassen 1-0
’45 Paul van Geffen 2-0
Scheidsrechter: Dhr. Van Haren