Foto: Cor v.d. Weem

Op dinsdagavond 8 en woensdag 9 mei is het jaarlijkse 50+ biljarttoernooi, georganiseerd door SWOM, gehouden bij Royal te Mill.

Om de 57 deelnemers de bijna 90 wedstrijden te kunnen laten spelen, zijn naast de twee beschikbare tafels in het café nog drie biljarts in de zaal geplaatst. De deelnemers werden, op basis van het bekende moyenne, in vijf klassen opgedeeld en speelden elk drie wedstrijden.

Burgemeester

Traditioneel werd het toernooi geopend door burgemeester Antoine Walraven terwijl de voorzitter van de SWOM, Rob Vloet, afsluitend uitslagen bekend maakte en de prijzen overhandigde. In elke klasse was er voor de winnaar een wisselbeker en voor de eerste drie een levensmiddelenpakket. Voor de beste speler, gebaseerd op het hoogste gescoorde percentage, was de Ben Daverveld trofee beschikbaar. Onder dank aan de organisatie, de sportieve deelnemers en ieder die dit toernooi hebben mogelijk gemaakt werd het toernooi rond 17.00 uur afgesloten.

Winnaars

De winnaars van de vijf groepen zijn: klasse A: Ben Wijnen, klasse B: Frans Hendriks, klasse C: Ad Bastiaans, klasse D: Albert de Maeyer, klasse E: Harrie v.d. Linden. Winnaar Ben Daverveld trofee: Harrie v.d. Linden.