Voor de tweede keer in één seizoen is Juliana Mill JO15-1 kampioen geworden.

Na de wintertitel (in de Limburgse eerste klasse 3) werd afgelopen zaterdag ook de eerste plek in de voorjaarsreeks (de Brabantse eerste klasse 1) veilig gesteld. De overwinning op Gemert JO15-2 (3-0) was voor onze O15-1 de tiende (!) op rij.

De cijfers spreken voor zich. De jongens van Juliana O15-1 wonnen (tot op heden) al hun competitiewedstrijden na de winterstop. Slechts vier doelpunten kreeg de ploeg in tien duels om de oren, liefst 33 keer werd er zelf gescoord. Het spel was vooral in de eerste wedstrijden van de tweede seizoenshelft uitstekend.

Dat goede spel liet het team van de trainers Dominique Pichel, Rick Maassen en Jurgen Kremers tegen Gemert JO15-2 ook bij vlagen zien. Zeker na rust, toen de wedstrijdspanning was weggevloeid en de gretigheid onder controle was. Tijn van der Cruijsen liet zich zowel voor als na de pauze gelden. De linksbuiten scoorde de eerste en derde Millse treffer.

In de achttiende minuut opende Tijn de score na een voorzet van rechtsback Robin Verbruggen, een kwartier na de pauze stond hij aan het einde van een schitterende aanval. Na een steekpass van Bas Kremers bediende William van Dommelen zijn collega-buitenspeler. Tussendoor had Bas de 2-0 op het scorebord gezet door een fraaie diepgaande loopactie af te ronden.

Na de behaalde schaal, die uitgereikt werd door onze trouwe supporter Gerard Moors, werd er uitbundig gefeest: eerst op het veld, daarna in de kleedkamer, kantine en in het dorp.