De laatste wedstrijd van het seizoen werd in Megen met prachtige weersomstandigheden gespeeld. De eerste helft onweerde en regende het en in de tweede helft brak de zon door.

Ook het voetbal was met vlagen interessant om te zien. Ulysses trok echter aan het langste eind. Het hele seizoen profiteerde SES van een uitstekende verdediging, maar deze zondag was daar niets van te zien. De Megense ploeg won met 4-1.

De hele wedstrijd was de luchtmacht van Ulysses ijzersterk. Met lange ballen werden de drie aanvallers bereikt. Na 20 minuten viel de bal over de verdediging, waardoor de linksbuiten van Ulysses de bal op de borst kan aannemen en via de keeper in het doel kon schieten, 1-0. Daarna volgden twee doelpunten in snel tempo. Rik Kremers van SES passeerde zijn verdediger met een individuele actie en bracht de bal strak voor het doel van Ulysses. De bal ging echter iedereen voorbij, totdat de aanvallende vleugelverdediger Guus Cuppen bij de tweede paal opduikt. Beheerst schiet hij met binnenkant voet in de rechterkruising, 1-1. Lang kunnen ze er niet van genieten. De aanval daarna is het weer met een lange bal raak. Dit keer is het een miscommunicatie en kopt Tim Cuppen in eigen doel. 2-1.

In de tweede helft krijgt Ulysses de wedstrijd helemaal in handen. Wederom met snelle lange ballen en gevaarlijk (lange) inworpen brengen ze de SES-verdediging in de problemen. De lange inworp wordt zelfs in de 58ste minuut gepromoveerd tot doelpunt, nadat het in de vijfmeter door Wout van Lanen in eigen doel wordt geschoten. 3-1. De wedstrijd lijkt al gespeeld en het voetbaltempo zakt. Echter wordt er nog één doelpunt gemaakt. De aanvoerder van Ulysses, Paul van Lith gaat één-op-één door op SES-keeper Jon de Klein. Verdediger Mark van der Linden dacht daar anders over en trok aan de handrem. Deze actie werd door de scheidsrechter bestraft met rood en een vrije trap. Deze vrije trap werd door dezelfde aanvoerder van Ulysses beheerst benut met een geplaatst schot in de rechter onderhoek.

Ulysses - SES: 4-1 (2-1)
23. Luck van de Camp, 1-0. 26. Guus Cuppen, 1-1. 28. Tim Cuppen (e.d.) 2-1. 58. Wout van Lanen (e.d.) 3-1. 78. Paul van Lith 4-1.