Pupil van de week Niek Willems.

In de laatste wedstrijd van het seizoen had de Millse ploeg nog een kleine kans om kampioen te worden maar dan moest er tegen DSV gewonnen worden en de concurrentie zou dan punten moeten verspelen. Dat gebeurde niet want DSV was vandaag de betere ploeg.

In het eerste half uur gebeurde er niet veel maar in de 29e minuut kreeg Berry van Krijl in het strafschopgebied ongelukkig tegen zijn arm. De terecht gegeven penalty werd door Stijn van den Broek onberispelijk binnen geschoten. Vlak voor het rustsignaal kreeg DSV nog een vrije trap toegekend op de rand van het strafschopgebied die Lars Veldpaus perfect in de rechter bovenhoek krulde: 0-2.

In de tweede helft nam Juliana het heft in handen maar in de 59e minuut leek de wedstrijd beslist toen Lars Veldpaus slecht uitverdedigen afstrafte door alleen voor doelman Sven Jacobs de bal in het doel te stiften. Even later kwam Juliana door een benutte penalty van Berry van Krijl weer terug in de wedstrijd. In de 70e minuut viel zelfs de 2-3 toen Camiel van Geenen zich na een steekpas van Justin Jacops vrij draaide en de ingevallen Maik Veld voor een leeg doel zette. Terwijl Juliana alles op de aanval gooide om de gelijkmaker te forceren viel in de 80e minuut het doek toen Stijn van den Broek de eindstand op 2-4 bracht.

In de slotfase kregen Sven Jacobs en Dirk Kremers nog een publiekswissel omdat zij hun laatste wedstrijd voor Juliana speelden.

Een redelijk seizoen werd dus met een nederlaag afgesloten. Zelfs een overwinning had Juliana door de uitslagen op andere velden geen prijs opgeleverd.

Juliana - DSV: 2-4 (0-2)