Op vrijdagmiddag 25 mei werden er in De Wester in Mill de finales van het Regio biljart Mill afgewerkt. Onder grote publieke belangstelling werden er 8 partijen gespeeld op 2 tafels.

Om 12.30 uur starten “Ons Genoegen 1” uit Gassel en de “De Verzamelaars” uit Wanroij hun strijd om de 3e en 4e plaats! De mannen uit Gassel versloegen de mannen uit Wanroij ruim met de uitslag van 38 - 31.

Iets voor 15.00 uur brandde de strijd los om het kampioenschap tussen “De Vrijbuiters” uit Mill en de “De Wis-Keuen” uit Langenboom. Piet van Rooy verloor nipt van Herman de Klein met 8 - 10. De partij tussen Ad Bastiaans en Frans Hendriks liep gelijk op en eindigde ook gelijk. Herman van Bommel moest met het kleinst mogelijk verschil van 9 - 10 de eer aan Gerrit Tielemans overlaten. De laatste partij van Marius Selten tegen Cees den Hartog was een sterke partij van beide spelers! Marius begon vanaf de afstoot met een serie van 17! Cees kwam halfweg de partij goed terug met een serie van 25 en in 16 beurten was het afgelopen 10 - 8 voor Cees en dus een totale uitslag van 39 - 36 voor de “De Wis-Keuen” uit Langenboom die zich een jaar lang kampioen mogen noemen.

Frans Maas en Willy Driessen werden bedankt voor hun inzet en een ieder ging tevreden naar huis!