Het voetbalseizoen is inmiddels voorbij. Weer een seizoen lang is er hard getraind, zijn er veel wedstrijden gespeeld en heeft Juliana Mill ook een groot aantal activiteiten georganiseerd. En dit hadden we allemaal niet kunnen doen zonder onze vrijwilligers!

Ongeveer 3 jaar geleden is Juliana gestart met een nieuw vrijwilligersbeleid. Aanleiding is het teruglopende aantal vrijwilligers waar bijna iedere verenigingen mee te maken heeft. We zien bij onze vereniging een grote betrokkenheid van alle leden. Maarliefst 93% van onze actieve leden (boven de 16 jaar) voert in meer of mindere een mate en vrijwilligerstaak uit. Dit laat de betrokkenheid van alle leden bij onze mooie club zien. En daar zijn we super trots op!

Na een mooi seizoen is het nu dan ook tijd om samen met alle vrijwilligers feestelijk af te sluiten. Onder het genot van een hapje en een drankje konden alle vrijwilligers eerst hun kennis en kunde tonen tijdens een quiz. De avond werd afgesloten met een geweldig optreden van Two Stools.

Wij willen alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet het afgelopen seizoen.

Wij zijn trots op onze vrijwilligers en willen onze dank en waardering uitspreken voor ieders inzet.

Jeugdscheidsrechters

Ieder jaar wordt een vrijwilliger of groep extra in het zonnetje gezet. Dit jaar bedanken we de jeugdscheidsrechters én de scheidsrechtercoördinatoren in het bijzonder voor hun inzet.
Ko van der Ven en Roland van der Made hebben zich het afgelopen jaar ingezet om het regelmatige tekort aan scheidsrechters bij de jeugdteams aan te pakken. Samen hebben zij de handschoen opgepakt en zijn voortvarend aan de slag gegaan.

De spelers uit de oudste jeugdteams zijn benaderd om hun vrijwillige bijdrage aan de club in te zetten door bij de wedstrijden van de jongere jeugdteams te fluiten.

Scheidsrechter zijn is best moeilijk, maar zeker ook erg leuk. De jeugdscheidsrechters krijgen goede tips en begeleiding om hun wedstrijden goed te kunnen fluiten. Inmiddels zijn een kleine 40 jeugdscheidsrechters actief binnen onze club.

Wij bedanken Ko en Roland en de jeugdscheidsrechters voor hun geweldige inzet voor onze club. Op deze manier van samenwerken en je bijdrage leveren aan de club maken we het voor de jongere jeugdteams mogelijk om deze leuke sport te beoefenen bij Juliana Mill.

Scheidsrechterdag - 9 juni bij sportpark Olympia ‘18

Aankomende zaterdag 9 juni organiseren Juliana Mill en Olympia ’18 een scheidsrechtersdag. Alle jeugdscheidsrechters en geïnteresseerde zijn hierbij van harte welkom. KNVB scheidsrechter Reinold Wiedemeijer geeft dan ook een scheidsrechtersclinic. De scheidsrechtersdag begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 15.00 uur. Deze dag wordt georganiseerd op het sportpark van Olympia in Boxmeer.

Wij kijken terug op een zeer geslaagd voetbalseizoen met een gezellige afsluiting met alle vrijwilligers. In middels zijn de voorbereidingen voor het komende voetbalseizoen al weer gestart.

Vrijwilligerscommissie en Bestuur Juliana Mill