Op 8, 9 en 10 juni vindt in Wilbertoord het Damestoernooi De Willy's voor de 6de keer plaats, dit jaar met een recordaantal van 550 deelneemsters.

Dit verdeeld over veertig teams uit heel Nederland. Dit alles zal buiten de strijd voor de felbegeerde titel ook op de feestavonden weer het nodige losmaken in Wilbertoord.

Teams zijn dit jaar weer afkomstig uit vrijwel alle provincies van Nederland; van Limburg tot aan Friesland en van Zuid-Holland tot Groningen.

Vrijdag begint het voetbalfeestweekend met een themafeest voor deelneemsters, vrijwilligers en leden van de voetbalclub. Dit jaar met het thema 'Summer Party'.

Na een korte nacht start op zaterdag het toernooi. De teams spelen dan minimaal vier wedstrijden om te kijken of ze in het sterke of minder sterke deel van het speelschema terecht komen. 's Avonds zal er, na een lekker buffet van De Smaakmakers, weer een feestavond zijn voor de gehele regio. De eerste vijf edities van de feestavond op zaterdag waren uitverkocht. De voorverkoop van dit jaar gaat ook weer voorspoedig. Er zijn nog enkele kaarten te bestellen op: https://www.ticketkantoor.nl/shop/damestoernooi. Zorg dat je op tijd bent, want op is op!

Op zondag wordt bekend welke teams mee gaan doen voor de prijzen en bij welke teams de feestavonden hun tol gaan eisen. De finales vinden rond 15:00 uur plaats, zodat alle teams weer tijdig terug naar huis kunnen gaan om vervolgens uit te rusten van hopelijk een geweldige zesde editie. Uiteraard hoopt de organisatie weer op vele toeschouwers dit weekend en feestgangers te mogen verwelkomen op de zaterdagavond.