Het hoogste jeugdteam binnen de gelederen van Juliana Mill, de JO19-1, heeft op zaterdag 02 juni de titel opgeëist in de voorjaarscompetitie.

In Uden werd UdI JO19-2 met de klinkende cijfers van 0-6 van het kunstgras gespeeld door de blauw witte brigade van Juliana.

Door deze overwinning was Juliana niet meer in te halen voor de concurrentie, die nog alleen maar bestond uit Olympia’18 uit Boxmeer. Na het laatste fluitsignaal werd de schaal uitgereikt aan de aanvoerder van de JO19-1, daarna barstte op het veld al een klein feestje los.

De mannen van trainer Jasper Bergmans en zijn technische staf werden na het opfrissen op de zogenaamde platte kar van Uden terug gebracht naar Mill. Waar het feest nog tot in de kleine uurtjes is gevierd.

Na het behalen van het kampioenschap staat voor de JO19-1 van Juliana nog een finale te wachten. Op zaterdag 09 juni speelt Juliana Mill de bekerfinale om de KNVB-beker tegen SPV JO19-1 uit Vlierden. De wedstrijd is om 15.30 op het sportpark van RKSV Schijndel, Rooiseheide 20 te Schijndel. De mannen kunnen alle support gebruiken. Kom dus allen Juliana MILL JO19-1 aanmoedigen.