Zondag 17 juni vindt de 9e Kasteelronde van Mill plaats. Verleden jaar werd een nieuw onderdeel verreden, namelijk een wedstrijd voor bedrijventeams waarin regionale niet-licentiehouders met elkaar de strijd aanbinden.

Dit werd een groot succes. Vandaar dat dit onderdeel komende editie terugkeert. De inschrijving is inmiddels geopend. Deelname staat op voor teams van drie renners. De wedstrijd in Mill wordt gezien als een goede voorbereiding op Daags na de Tour in Boxmeer waar sinds een aantal jaren ook een bedrijvenrace onderdeel uitmaakt van het voorprogramma.

Naast de bedrijvenrace in de zogenaamde funklasse rijden licentiehouders in de categorieën Sportklasse en Amateurs. Hier zullen diverse regionale renners aan meedoen. Het programma wordt afgesloten met een wedstrijd voor vrouwen. Deze wedstrijd is tevens de finale van de Florius Ladies Trophy 2018, een nieuw initiatief om een klassement op te stellen over de vrouwen wedstrijden in Oploo en Uden.

Het volledig programma van de 9e Kasteelronde van Mill luidt:

  • 11.30 uur: Sportklasse 50 km
  • 13.00 uur: Bedrijvenrace (funklasse) 35 km
  • 14.15 uur: Amateurs 60 km
  • 16.00 uur: Dames 65 km

Start en finish zijn bij Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg. Kijk voor meer informatie op de website www.kasteelrondemill.nl.