Nadat vorige week al het kampioenschap was binnengesleept, mocht de ploeg van trainer/coach Jasper Bergmans afgelopen zaterdag in Schijndel als titelverdediger aantreden tegen SPV uit vlierden. Dit werd een spannend en meeslepend gevecht, waarbij de Juliana mannen uiteindelijk aan het langste eind trokken.

In de eerste helft was Juliana duidelijk de bovenliggende ploeg. Ondanks het grote veldoverwicht duurde het lang voordat de eerste echte kans viel te noteren. Tot de 35e minuut was Juliana nog niet verder gekomen dan wat speldenprikjes in de zestien en een paar afstandsschoten die telkens goed werden gepareerd door de Vlierdense doelman. De eerste de beste grote kans in de 35e minuut was meteen raak. Het was Nicky van den Broek die met een prachtige diagonale pass Rick Willems op snelheid wist te bedienen. Rick op zijn beurt liet zijn directe verdediger kansloos en haalde de achterlijn waar hij een prima lage voorzet afleverde. Voor het doel was het vervolgens Boyd Heijnemans die goed voor z'n tegenstander kwam en met zijn teen de bal wist te verlengen waardoor deze naast de doelman in het net verdween, 1-0.

Ook in de tweede helft begon Juliana offensief, maar toen het tweede doelpunt uitbleef kwam er steeds meer twijfel in de ploeg. Ook SPV rook bloed, en ging langzaam maar zeker steeds opportunistischer voetballen, waardoor Juliana steeds verder werd teruggedrongen. In de laatste tien minuten was er een ware belegering van Juliana doel en was Nicky van den Broek opnieuw heel belangrijk voor zijn ploeg door de bal van de lijn te halen. In de bijna 10 minuten blessuretijd die de scheidsrechter bijtrok was het ook nog bijna de Millse doelman die de fout inging door een ogenschijnlijk ongevaarlijke terugspeelbal op te rapen. Uit de daarop volgende vrije trap ontstond nog wel een scrimmage maar de Juliana defensie kon het doel schoon houden en zo de 1-0 op de borden houden.

Hiermee mag Juliana O19-1 zich voor de tweede maal in successie bekerwinnaar van district Zuid II noemen.