Op zondag 10 juni was de 42e jeugdkampioenendag van SES op sportpark De Kogelbrerg in Langenboom. Onder prachtige weersomstandigheden werd door ruim 80 jeugdspelers en speelsters gestreden om de titel sportman/sportvrouw 2018.

Ook stond de penaltybokaal op het programma. Voor sommige kinderen was het de eerste keer dat ze meededen, andere doen al jaren mee. Zo waren er natuurlijk de 50 meter sprint en het waterballet. Ook het dobbelsteenschieten en het balbankspel waren weer leuk. Mede dankzij de hulp van vele vrijwilligers, van kantine personeel tot aan begeleiders op het veld om maar enkele te noemen, was ook deze dag weer succesvol verlopen. Speciale dank aan Mariska Brands, Twan Toonen en Jan van Kuppeveld die na jaren van organiseren het stokje nu doorgeven.

Tenslotte ging het om de prijzen. De penaltybokaal bij de meisjes werd gewonnen door Jessie Thelosen en bij de jongens was Daan Slaats de winnaar. Naast alle winnaars per team was er ook een overall winnaar bij de jongens en de meisjes. Bij de meisjes mag Bente vd Oever zich een jaar lang sportvrouw 2018 noemen en bij de jongens ging de titel sportman van 2018 naar Wessel Thelosen.

Dank nog aan alle deelnemers en organisatie en tot het volgende jaar.