Het Juliana Tourspel staat op het punt van beginnen. Een dag na de start van de Tour de France op zaterdag 7 juli in de regio Vendée start ook de jaarlijkse tourtoto van de Millse voetbalvereniging.

Tot zondag 8 juli tot 12.00 uur kunnen deelnemers zich aanmelden. Via de traditionele tourpspelboekjes of online op www.julianatourspel.nl.

Het Juliana Tourspel is bedoeld voor wielerliefhebbers om met nog meer spanning naar de Tour de France te kijken, maar ook aan de mindere goden is gedacht. Er zijn prijzen voor de nummers 50, 100, 150 etc. en zelfs de hekkensluiter gaat niet met lege handen naar huis. En of dat nog niet genoeg is, zijn er ook nog dag- en ploegenprijzen te winnen. Genoeg reden om samen met teamgenoten, vrienden, collega’s of familie deel te nemen aan het Juliana Tourspel.

Juliana Tourspel tips

Vorig jaar ging de zege in de Tour de France naar Chris Froome. De Engelsman geldt ook voor komende editie als de grote favoriet nadat hij eerder dit jaar al de Giro d’Italia won, voor onze landgenoot Tom Dumoulin. Twee namen die zeker niet mogen ontbreken op je lijst bij het Juliana Tourspel, waarop 20 wielrenners en 3 reserves ingevuld dienen te worden. Een mix van sprinters (o.a. Dylan Groenewegen en Marcel Kittel) en klimmers (o.a. Alejandro Valverde en Romain Bardet) levert doorgaans de meeste kans op. Maar de keuze is aan jou, want jij bent de ploegleider!