Foto: Jos Thelosen

Bij een 40-jarig jubileum van een tennisvereniging is de kans groot dat er ook nog mensen vanaf de oprichting lid zijn. Bij TC Langenboom is dat ook het geval.

TCL telt welgeteld twaalf jubilarissen. De dames die sinds 1978 TCL-lid zijn zijn: Toos van Boxtel, Mientje van Diepenbeek, Marij Doeleman en Anja Janssen. De jubilerende TCL-heren zijn: Gerrit van Bommel, Herman van Boxtel, Constant Graat, Ton van der Horst, Sjaak Janssen, Jan Moors, Leo Sommers en Mart van de Vorle (Mart ontbreekt op de foto).

Het twaalftal zal op zaterdag 1 september extra in het zonnetje worden gezet. Zij mogen als bijzondere gasten aanschuiven tijdens het koud/warm buffet en de gezellige avond/reünie.

TCL-leden en alle oud-leden worden opgeroepen zich zo snel mogelijk aan te melden voor deelname aan deze culinaire en uitspatting. Dat kost per persoon slechts 12,50 euro (voor 21 augustus overmaken op het rekeningnummer: NL24 RABO 0126907730 van TCL o.v.v. uw naam). Het buffet zal naadloos overlopen in een gezellige feestavond met een ontspannende verrassing: een Brabantse entertainer zal de stemming er volop inbrengen. Om oude tijden extra te laten herleven, worden exclusief op die jubileumdag historische consumptieprijzen gehanteerd. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er samen een mooi jubileumfeest van te maken.

Jubileumactie

Vanwege het 40-jarig bestaan van TCL komt de levendige tennisclub van Langenboom met een speciale aanbieding. Mensen die dit jaar kennis willen maken met de tennissport kunnen super laagdrempelig instappen. Voor slechts 40 euro krijgen ze 10 lessen van een uur en zijn ze de rest van dit jaar TCL-lid. Wilt u profiteren van deze jubileumactie stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..