Het is nog niet te laat! Kans maken op Langebooms tennisgoud is nog steeds mogelijk. Schrijf je dan wel via toernooi.nl met een partner in voor deelname aan het ‘Tennis je Rijk toernooi 2018’. Maar doe het snel want na zaterdag 4 augustus weet je zeker dat je kansen zijn verspeeld. Zelfs zilver gaat dan aan je neus voorbij.

Jaarlijks kijken liefhebbers van de tennissport in deze regio weer uit naar week 34. Dan staat toptennis rood omcirkeld in hun agenda. Waarom? Dan vindt het altijd gezellige ‘Tennis je Rijk toernooi’ plaats bij tennisvereniging Langenboom. Tussen zaterdag 18 augustus en de finaledag op zondag 26 augustus zullen maximaal 180 tennispartijen tot op superhoog niveau gespeeld gaan worden. Bij de dubbelspelen in de speelsterktes 8 tot en met 6 geldt een minimumleeftijd van 25 jaar. Aan de dubbels in de categorieën 5 tot en met 3 mag je meedoen als je 17 jaar of ouder bent.

Kies uw partner

Op dit moment hebben zich er al meer dan 200 tennisspelers ingeschreven. Het zwaartepunt van het deelnemersveld ligt bij de speelsterkte 7. Maar bent u bijvoorbeeld een heer en mag u deelnemen in dubbel 8, zoek er dan een man met dezelfde speelsterkte bij en u vergroot uw kans op het winnen van de hoofdprijs aanzienlijk. Hetzelfde geldt voor het gemengd dubbel 5 en 3 of dames dubbel 4. Het is maar een tip, maar natuurlijk mag u zich ook mengen in de strijd in alle andere categorieën.

Meer op www.tclangenboom.nl of op Facebook.