City Resort Hotel Mill en voetbalvereniging Juliana Mill kijken terug op een fantastische zomer. Nog nooit hebben zowel City Resort Hotel Mill als Juliana zoveel teams mogen ontvangen en faciliteren tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Dit jaar waren de volgende teams te gast: Italië u-18, Turkije u-18, Al Gharafa SC (met Wesley Sneijder!), Birmingham City u-18, Portsmouth u -18, Rochdale u-18, Grimsby Town u-18 en RWDM.

Medio oktober krijgen City Resort Hotel Mill en Juliana nog twee aan een toernooi deelnemende jeugdteams van de KNVB en een internationaal scheidsrechterskorps over de vloer.

Danny Jacops van City Resort Hotel Mill vertelt: ”De kracht van onze locatie zit hem vooral in de samenwerking met Juliana Mill en flexibiliteit ten opzichte van de teams. Dat betekent continu schakelen en zorgen dat het ze aan niks ontbreekt. De samenwerking met Juliana is super, daar zijn iedere dag veel vrijwilligers in touw om de spelers te ontvangen en uitgebreid in de watten te leggen op de trainingsvelden die er echt super bij liggen.”

Hoogtepunt deze zomer was natuurlijk het 18- daagse verblijf van Al Gharafa uit Qatar met Wesley Sneijder in de gelederen, maar ook de oefenwedstrijd tussen RWDM en Konyaspor met Samuel Eto’o (ex-spits van onder andere Barcelona) was natuurlijk bijzonder.

Juliana Mill en City Resort doen er altijd alles aan om alles aan om de faciliteiten en verzorging van het verblijf van de voetballers tot in de puntjes te regelen. Dat wordt gewaardeerd, want veel ploegen zijn inmiddels al kind aan huis of kondigen aan zeker terug te komen. Danny Jacops daarover: “Met het oog op de toekomst verwachten we een fikse toename. Ook omdat wij City Resort - met vestigingen in Helmond, Oss, Sittard en Leiden - breed kunnen inzetten. Ook zijn we via een vaste partner aangesloten bij het programma Sportchain, een internationaal forum waar hotels met een bepaald niveau op het gebied van trainingskampen - zich presenteren aan potentiële gasten.”