Na de vakantie lekker sporten in groepsverband? Dit is mogelijk bij Miko ’76, Sport Fit is een onderdeel hiervan. De Sport Fit avond is zeer geschikt voor zowel vrouwen als mannen tussen de 35 en... jaar. Elke maandag van 19.30 uur tot 20.30 uur.

De avond begint met een warming-up en conditietraining. Daarna komen er diverse sporten aan bod zoals, volleybal, handbal, trefbal, korfbal, hockey, badminton voetbal enz. enz. In het voor- en najaar sport men buiten op de korfbalvelden van Miko'76 aan de Langenboomseweg en in de wintermaanden in de gymzaal van het Merletcollege in Mill. Na het sporten is er altijd tijd voor een drankje en veel gezelligheid in de kantine van Miko ’76.

Sport Fit is: gezond bezig zijn zonder druk van wedstrijden of competitie, maar wel je conditie verbeteren in combinatie met een breed aanbod van verschillende sporten en alles in je eigen tempo.

Voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor € 113,- tien maanden sporten per jaar, zowel binnen als buiten.

Om nog meer mannen en vrouwen de gelegenheid te geven kennis te laten maken met Sport Fit kan men 4 weken lang gratis meetrainen. Aarzel dus niet, kom kijken en doe mee.

Wij zijn op maandag 3 september om 19.30 uur weer begonnen, op de korfbalvelden Langenboomseweg 5A.

Voor meer informatie over Sport fit kun je contact opnemen met: Jeanne Selten, Thomasweg 34, 5453 KJ Langenboom Tel. 06-10679175 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..