De eerste wedstrijd van het seizoen van Mitac 3 stond gepland tegen TCB 8 uit Beuningen. De opstelling van Mitac 3 bestond uit: Hans Vossenberg, Ben van Horst en Vincent Hoogerwerf.

De eerste wedstrijd was gelijk een triller tussen Hans en Jo Engelen. Een spannende 5 setter maar werd in het voordeel van Jo beslist met 3-2.

Het was de eer van de 2e wedstrijd die naar Ben ging tegen Antoinette Stoffels. Door krachtig spel van Ben werd deze wedstrijd gewonnen met 3-1 en werd de stand gelijk getrokken naar 1-1.

Het was de startende competitie speler Vincent die de derde wedstrijd kon starten tegen Arie Kersjes maar werd verloren met 0-3. Hierdoor kwam de stand op 1-2 voor TCB 8.

De dubbel werd gespeeld vanuit Mitac 3 door het goed ingespeelde team; Hans en Ben. Vanuit TCB 8 waren het Jo Engelen en Arie Kersjes die de strijd aanbonden met elkaar. Een ware titanen gevecht waarbij Mitac 3 helaas en onnodig aan het kortste eind trok. De tussenstand werd daardoor dan ook op 1-3 gezet.

Het was Ben die de degens moest kruisen met Jo Engelen. Ook dit was een geweldige strijd maar Jo was te sterk voor Ben. De tussenstand op 1-4 kwam te staan.

Gelukkig had Mitac 3 nog Hans die de volgende partij moest spelen tegen Arie Kersjens. Hans won deze wedstrijd met 3-1. En Mitac 3 verkleinde de tussenstand naar 2-4.

Vincent kon wat terug doen tegen Antoinette Stoffels. Duidelijk te zien was dat hij beter ging tafeltennissen maar verloor de wedstrijd met 1-3. Tussenstand: 2-5.

De opdracht voor Ben, van Mitac 3, was dan ook de opgelopen schade te herstellen tegen Arie Kersjes en deed dat ook op eenvoudige wijze met 3-0. Mitac 3 verkleinde de achterstand naar 3-5.

Vincent kon niet op tegen Jo Engelen helaas. Jo was helaas te sterk en zette de wedstrijd naar zijn hand en won overtuigend met 0-3. Tussenstand: 3-6 voor TCB 8.

Hans en Antoinette Stoffels speelde de laatste wedstrijd. Hans won deze overtuigend met 3-0. Eindstand: 4-6 voor TCB 8.

Mitac 3 kan zich voor gaan bereiden op de volgende (uit)wedstrijd tegen OTTV1 op 12 september aanstaande.