Handboogschutterij Landmans Eendracht Wanroij organiseerde zondag 9 september weer het Koningsschieten. Vol enthousiasme zijn de 2 maal 30 pijlen door de leden geschoten. Ditmaal in 3 disciplines te weten: compound, recurve en Instinctief.

Aan het einde van deze gezellige en competitieve dag werd de prijsuitreiking verzorgd door burgemeester Marleen Sijbers. Te beginnen met de nieuwe klasse Instinctief; 1ste werd jeugdlid Louise Nooijen, voor de ervaren Allen Henderson die als 2de eindigde.

Daarna werd Rick Hartjes gehuldigd als Compound koning, voor Thomas Jacobs en het nieuwe jeugdlid Jules die de 3de plaats wist te bemachtigen.

Als oudste vereniging van Wanroij zijn ze bijzonder blij met het feit dat de jeugd goed vertegenwoordigd was. In de klasse Jeugd werd Niels Beenen 1ste, als 2de eindigde Louise Nooijen en als 3de het kersvers lid Emiel van Grinsven.

In de Aspirant klasse: nummer 1 werd Milan Jacobs, 2 Kevin Hendriks en 3 Kieran Nooijen.

Van de Recurve klasse is wederom Lando Broeren Keizer, kennelijk niet te verslaan. En als Koning kwam Stefan Fick naar voren. Na afkampen was Sjef Bisschops toch sterker dan Ingrid Nooijen waarmee twee titels naar hun leden uit Mill gingen.