Aankomende zondag speelt DWSH’18 voor het eerst in competitieverband een thuisduel. Een mooie aangelegenheid om het seizoen samen met alle leden af te trappen tijdens de officiële seizoensopening.

Deze middag wordt het sportpark De Binding in Wilbertoord sfeervol aangekleed naar het Duitse thema. Sfeeracties, vlaggetjes, een feest-dj, eten en natuurlijk pullen bier en wijn moeten dit thema een extra stimulans geven. Hopelijk liggen de lederhosen en dirndls al klaar! Centraal deze dag is de thuiswedstrijd van het eerste elftal tegen SVS. De Stevensbeekse ploeg verloor afgelopen zondag nipt van het sterke Elsendorp met 3-5. Een tegenstander waar voor elke meter geknokt zal gaan worden en dat zullen de vaandeldragers gaan doen in de nieuwe shirts.

Afgelopen week zijn namelijk de nieuwe tenues van alle elftallen binnengekomen. Inmiddels zijn alle dozen uitgepakt en de materialen in de juiste teamtassen gestopt. Zo kunnen onze seniorenteams aankomende weekend allemaal spelen in het nieuwe blauw-zwarte gestreepte tenue. De jeugd moet nog even wachten op volgende week. Hun leiders ontvangen begin van de week de shirts. Zij mogen nog één keer spelen in hun eigen jeugdtenue.

Het bestuur nodigt alle spelers, leden, ouders, sponsoren, inwoners uit beiden dorpen en andere geïnteresseerden uit om deze middag en avond een te kijkje te komen nemen bij de seizoensopening. Hopelijk kan het eerste elftal deze middag extra mooi maken met de eerste driepunter in de nieuwe shirts. De voorbereidingen lopen, de tenues zijn binnen; DWSH’18 is klaar voor de start!