In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen trad SES Langenboom aan tegen Achilles Reek. De thuisploeg zette de lijn van vorige week door en versloeg ook Achilles overtuigend. Naast Melvin van den Elzen was het wederom Niek Nooijen die de doelpunten voor zijn rekening nam.

In het eerste half uur tastten de twee teams elkaar af en kwam het op beide speelhelften niet tot overtuigende kansen. Langenboomse aanvaller Gijs Bens dreigde meerdere malen met zijn snelheid, maar de verdedigers van Reek wisten er steeds tussen te komen. In de 33e minuut viel de bal wel perfect voor hem. De diepe bal van Roy van Melis werd behendig meegenomen. Bens hield het overzicht en bediende de goed meegelopen van den Elzen. Deze nam het cadeautje met beide handen aan. 1-0.

Ook na rust begon de wedstrijd aftastend met kleine kansen aan beide zijden. Achilles speler Bas Linders kopte de bal over en aan de andere kant was het de volley van Bens die een mooiere afloop verdiend had. SES spits Niek Nooijen was vorige week tweemaal trefzeker. Ook dit keer liet hij zien veel in zijn mars te hebben. Na een uur spelen kreeg hij de bal mee op vijandelijke helft. Hij bewees sterk aan de bal te zijn en met zijn snelheid troefde hij twee verdedigers af. Vervolgens schoof hij de bal langs de uitkomende keeper op en trof hij doel. Achilles leek hiermee gekraakt te zijn. Het laatste kwartier was ook Paul van Geffen nog dicht bij een doelpunt, maar het was Nooijen die de wedstrijd in het slot gooide. Wederom kreeg hij de bal mee op het middenveld. Na een korte rush zette hij de verdediger op het verkeerde been met een panna en verschalkte de keeper eenvoudig.