Pupil van de week: Sara de Klein

Zowel tijdens de start van de eerste als van de tweede helft is Oranje Wit erg scherp en maakt hier scorend meteen gebruik van.

Klick '15 laat zich al meteen in het begin wat overrompelen door het fysiek sterke Oranje Wit waardoor de achterstand snel een feit is, 1-3. Klick '15 knokt zich echter sterk terug, verdedigend staat het als een huis en aanvallend wordt de korf prima gevonden, stand 5-5. Na de rust echter herhaald Oranje-Wit haar trucje en blijven daarna sterk spelen. Klick '15 vecht voor wat het waard is maar veel kansen tot scoren krijgt en neemt het niet. Aan vechtlus ontbrak het niet maar Oranje Wit was, vooral de tweede helft, gewoon sterker.
Voor Klick '15 scoorden: Marja Derks, Mieke Selten, Irma Sekten, Kim Verbruggen en Channe Janssen.