Juliana mocht zondag 7 oktober in Uden aantreden tegen de plaatselijke FC, tot aan deze zondag nog zonder punten in de competitie. Juliana is er alles aan gelegen om dit zo te houden.

Juliana begon dan ook voortvarend aan de wedstrijd en al na een paar minuten had Gijs Wijdeven de 0-1 op zijn schoen toen hij zich uitstekend vrij-draaide op de rand van de zestien. Zijn inzet was echter te zacht waardoor de Udense doelman redding kon brengen. In het vervolg van de eerste helft kreeg Juliana legio kansen om de score te openen, maar telkens lukte dit niet. Zo was het eerst Syb Daverveld die de bal net naast de verkeerder kant van de paal krulde, en even later was er een kopbal uit een hoekschop die ook naast ging. Een paar minuten voor de rust was het ook nog Justin Jacops die een hard schot nog net uit de onderhoek gedoken zag worden door de Udense doelman.

Op slag van rust was er een diep bal van FC Uden wat een makkelijke prooi leek te worden voor Jasper Bergmans. Deze was ook veel eerder bij de bal dan zijn tegenstander. Deze liep echter toch door en raakte de Millse doelman hard in het gezicht. De scheidsrechter trok hierop direct rood voor de Udense aanvaller.

In de tweede helft dacht het Juliana publiek er eens goed voor te gaan zitten voor het eerste doelpunt. Dit viel ook al na een paar minuten, echter voor Juliana aan de verkeerde kant. Bij een spaarzame Udense uitval was het Berry van Krijl die wat wild inkwam binnen de zestien en daarbij zijn tegenstander tegen de grond werkte. De daarop toegekende penalty werd tot score verwerkt en zo keek Juliana tegen een 1-0 achterstand aan. In het restant van de tweede helft werd FC Uden steeds verder teruggedrongen. Juliana kwam echter niet veel verder dan een aantal toevalsmomenten, die niet tot doelpunt konden worden gepromoveerd. FC Uden probeerde op haar beurt alles om het spel te ontregelen en zo eindigde de wedstrijd in een teleurstellend 1-0 verlies.