Vandaag stond VVO/Klimroos op het programma en net zoals vorige week liet Klick '15 zich in de eerste paar minuten weer helemaal overrompelen en hadden zij geen antwoord op het dynamische en snelle spel van VVO/Klimroos.

Al snel liep vvo uit tot een verre voorsprong, 5-1. Trainer/coach Man-kit probeerde dmv een time-out de focus weer terug te krijgen maar het team toonde op dat moment weinig veerkracht. Door de vele slordigheidsfoutjes gingen de dames enigszins zuur de rust in (7-2). Daar werkte de motivatiespeech van Man-Kit beter en de strijdlust was terug. Klick '15 startte scherp, pakte VVO/Klimroos vast en liet ze niet meer los. VVO had moeite met deze druk en creëerde veel minder kansen. Het initiatief lag deze helft bij de dames uit Wilbertoord. Mooi uitgespeelde kansen zorgden voor te weinig doelpunten, de welverdiende beloning bleef uit, een bekend probleem van Klick '15. Irma de Kleijne en Mieke Selten zorgde in de tweede helft wel voor doelpunten maar het was niet genoeg, hierdoor moest Klick '15 met 10-5 in VVO /Klimroos hun meerdere kennen.
Voor Klick '15 scoorden: Irma de Kleijne 2x, Channe Janssen, Sanne Bens, Dymphe vd Berg, Mieke Selten 1x.

SCMH 2 - v. Grinsven-Albers / Klick’15 2

Klick 2 stond op deze zonnige zondagochtend in oktober tegenover de koploper SCMH uit Mariaheide. Dit jonge team waar enkele A-speelsters in zijn gestart, straalt enthousiasme en werkkracht en daarmee overrompelde ze SCMH die daardoor veel fouten maakte. Dit leverde veel balbezit en aanvalstijd op maar helaas wisten ze dit maar moeizaam om te zetten in doelpunten. Jolanda Bouwen weet uiteindelijk de score te openen. Maar meteen volgt het antwoord van SCMH 1-1. Beide teams blijven knokken en mooie aanvallen opzetten. Ondanks de mooie kansen wordt er door beide teams weinig gescoord en gaan ze de rust in met een stand van 2-3.

Na de rust komt SCMH iets scherper terug het veld op. Al vrij snel weten ze de korf 2 keer op rij te raken waardoor ze de achterstand ombuigen naar een voorsprong. Maar Klick blijft lekker ballen en het antwoord volgt, 4-4. Vanaf dit moment doet SCMH er een schepje bovenop. Tot 5-5 blijven we goed bij. Maar daarna willen de doelpuntjes voor Klick niet meer vallen. De aanvallen en de inzet is goed, maar de beloning blijft uit. Bij SCMH vallen helaas net wel de belangrijke doelpuntjes en ze zetten de stand op 8-5. Wat ook de einduitslag is. Helaas weer geen puntjes die mee naar huis kunnen, maar er is hard gewerkt en goed gespeeld.
Voor Klick scoorden: Jolanda Bouwen, Inge, Britte Verhoeven 1x en Sanne Verhoeven 2x.