De vierde wedstrijd van het seizoen werd er gespeeld in De Rips tegen Fiducia. Op een winderig maar zonnig sportpark De Blaarpeel, werd er zonder de geschorste Rody van Abel en de geblesseerde Job van der Straaten afgetrapt. Trainer Marco Benneheij had enkele verrassingen in zijn opstelling met verdedigers Rens Kuppen en Jelle Willems in de aanval.

Al snel werd duidelijk waarvoor DWSH’18 naar De Rips was gekomen; een overwinning. Er werd volop geprobeerd te aanvallen maar de bezoekers grossierden in slechte inspeelpasses en slechte keuzes. Hierdoor kwamen ze niet tot aanvallen toe. Tot grote verbazing was het Fiducia dat op een 0-1 voorsprong kwam. De linkermiddenvelder snelde langs drie verdedigers en kon keeper Bram Schaap in de verre hoek verschalken. In het tweede bedrijf van de eerste helft was het Math die lat raakte en ook nog scoorde. Echter werd het doelpunt afgekeurd wegens vermeend buitenspel.
Hierdoor ging de thuisploeg met een 1-0 voorsprong de kleedkamers in.

De tweede helft startte DWSH’18 furieus. Een harde vrije trap van Hugo werd door de keeper niet geklemd en Rens kon in de rebound binnentikken. De grens probeerde nog het doelpunt te annuleren, maar hier ging de scheids terecht niet in mee; 1-1. Hierna volgden enkele kansen voor DWSH’18, met onder andere een onterecht afgekeurde goal van Rens. Math legde de bal terug uit en Rens bleef achter de bal. Helaas, maar onterecht, werd het tweede doelpunt van Rens afgekeurd. De tweede helft komt Fiducia na twintig minuten voor de eerste keer in de zestien. Een schot van net buiten het strafschopgebied wordt onhoudbaar binnengeschoten; 2-1. Hierna gaven de bezoekers meer gas en de thuisploeg kon niks meer dan alles tegenvlaggen en alle ballen ver over de zijlijn schieten. Het is Math die in de 85e minuut uit de kluts in ieder geval een punt lijkt te redden; 2-2. Maar uiteindelijk is het matchwinner Hugo Thelosen die in blessuretijd de bevrijdende 2-3 maakt. Een schot met veel frustratie, wegens het mindere spel van DWSH’18, zeilt snoeihard voorbij de keeper. Een meer dan terechte overwinning van de blauw-zwarten. Volgende week komt Elsendorp op bezoek op sportpark De Binding.