Juliana nam het zondag 14 oktober thuis op tegen Achilles uit Reek. Vorig seizoen deden beide ploegen tot op het laatst van de competitie mee om promotie. Dit jaar zijn beide ploegen tot nu toe terug te vinden in de middenmoot. Deze keer was Noor Driessen pupil van de week.

Vanaf de aftrap zochten beide ploegen de aanval, en het spel golfde daardoor op en neer. Beide ploegen kwamen wel een aantal keren gevaarlijk in de zestien van de tegenpartij, maar echte grote kansen leverde dit nog niet op. Plots keerde dit toen Achilles speler Luuk Janssen in de 17e minuut op zo'n 25 meter iets rechts van het doel de bal aangespeeld kreeg. Zonder zich te bedenken haalde hij vol uit en de bal verdween buiten bereik van de Millse doelman in het net. Dit was voor Juliana het sein om nog nadrukkelijker de aanval te zoeken. Achilles werd dan ook steeds meer teruggedrongen op eigen helft, maar ondanks een handvol goede kansen wist Juliana de score nog niet recht te trekken. Paal en doelman stonden een paar keer nadrukkelijk in de weg.

In de tweede helft zocht Juliana opnieuw de aanval, maar weer was het Achilles dat scoorde. Al na 3 minuten kon Achilles vol in de aanval na een knullige botsing op het middenveld. Over rechts werd de achterlijn gehaald en strak voorgetrokken. Daar kon Romano Oomen simpel de 0-2 op de borden brengen.

Juliana bleef de aanval zoeken, maar kansen waren aan de Juliana voorwaartsen niet besteed vandaag. Na 75 minuten kwam Juliana toch nog terug in de wedstrijd. Syb Daverveld werd binnen de beruchte lijnen gevloerd, en Berry van Krijl benutte de door scheidsrechter Verstegen uit Uden toegekende strafschop. In het restant van de wedstrijd bleef Juliana knokken voor de 2-2. Diep in blessure tijd was het echter Noah van Deijne die het vonnis voltrok. Hij soleerde door de Juliana defensie en schoot de 1-3 binnen.