Bente v.d. Weijer scoort als Pupil van de week het eerste doelpunt voor Klick '15.

Klick '15 verscheen afgelopen zondag niet compleet aan de start van de wedstrijd tegen Astrantia-Ona maar Klick 2 was een waardevolle aanvulling voor het eerste team.

Astrantia-Ona staat bekend om het goede afstandsschot, daar waar Klick '15 moeite heeft om te scoren mocht zij geen ruimte geven aan Astrantia-ONA. Klick '15 begonnen gefocust aan de wedstrijd en ondanks deze sterke start vond Astrantia-Ona toch al snel een gaatje om te scoren. Maar niet alleen de teams waren scherp ook de scheidsrechter floot een consequente wedstrijd en legde de bal daar waar nodig op de stip voor een vrije worp of een strafworp. Hierdoor kon Klick '15 na een 2-4 achterstand het gat weer verkleinen naar 4-5. Maar voor de rust wist Astrantia-Ona nog uit te lopen naar 4-7, toch lag de wedstrijd nog open en Klick '15 voelde zich sterk. Het viel echter niet mee om de afgesproken tactiek goed tot uitvoering te brengen al kwamen er wel kansen. Er werd tot de laatste minuut hard gewerkt maar het scoren bleef uit waardoor de achterstand bleef, eindstand 7-12.
Voor Klick '15 scoorden: Imke Bens 3x, Channe Janssen 2x, Irma de Kleijne en Dymphe vd Berg 1x.

v. Grinsven-Albers / Klick’15 2 werd beloond voor het harde werken, met een 6-6 eindstand tegen Rosolo hielden zij één punt thuis.