SES Langenboom en V.V. Siol pakken allebei een puntje. Na een doelpuntrijke tweede helft in Katwijk eindigde de wedstrijd in 3-3.

Het eerste half uur van de wedstrijd verliep nogal moeizaam. Beide ploegen hadden moeite met het controleren van de bal en de passes kwamen ook niet aan. De eindpass was telkens niet goed en de ploegen hielden elkaar goed in evenwicht. Na een half uur spelen kreeg Don Straatman een grote kans, maar werd afgefloten voor hands. In de 38ste minuut was het dan toch Gijs Bens met de 0-1 voor SES. Typisch voor de wedstrijd kwam dit voort uit een te korte terugspeelbal naar de keeper en Gijs Bens profiteerde hiervan.

Na de rust merkte je meteen dat de ploegen scherper uit de kleedkamer kwamen en dit resulteerde in kansen. Via de kluts belandde de bal voor de voeten van Djavano Amanupunnjo en die tikte in de 52ste minuut rustig binnen voor Siol: 1-1. Van de gelijkmaker heeft Siol niet lang mogen genieten, want 3 minuten later was het Melvin van den Elzen die binnenkopte bij de tweede paal na een perfecte voorzet van Wout van Lanen: 1-2. Maar Siol liet de koppen niet hangen en scoorde binnen 3 minuten alweer de 2-2. Het is Daniël Ilic die de bal bekeken onder in de hoek schoot, na half wegwerken van de SES verdediging. Hierna zijn er kansen aan allebei de kanten. Een schitterende vrije trap van Siol middenvelder Tim Driessen belandde op de lat en 1-op-1 met de keeper miste SES middenvelder Niek Nooijen een grote kans. 20 minuten voor tijd is het dan toch raak voor SES. Na een prachtige pass van Joris Lukassen, gaf Melvin van de Elzen de bal perfect voor en Gijs Bens liep binnen bij de tweede paal: 2-3. Maar Siol is een taaie ploeg gebleken vanmiddag en ook nu kwamen zij weer gelijk. In de 90ste minuut werd de bal op de stip gelegd en deze werd verzilverd door Raphael Letemahulu. Het was SES dat nog aanvalt in de blessuretijd, maar Siol die nog een keer gevaarlijk voor de goal kwam. Siol spits Daniël Ilic ging alleen op keeper Jon de Klein af, maar die hield zich goed staande en stopte de bal.

Siol - SES: 3-3 (0-1)
38. Gijs Bens 0-1
52. Djavano Amanupunnio 1-1
55. Melvin van den Elzen 1-2
58. Daniël Ilic 2-2
70. Gijs Bens 2-3
90. Raphael Letemahulu 3-3