Bijna alle teams wisten hun wedstrijd te winnen, alleen meisjes B moest hun meerdere erkennen in de tegenstander uit Vught. Dames 1 wist tegen VCP uit Oploo de volle vijf punten te pakken.

De eerste twee sets werd het pas met het eind in zicht beslecht en wisten de dames van Vollan de sets te winnen. De derde set was het VCP dat het initiatief in handen nam. Echter konden ze de set niet verzilveren, met nog maar één punt verwijderd van setwinst was het toch weer Vollan dat uiteindelijk met twee punten verschil ook deze heel belangrijke set pakte. De laatste set wisten de dames van Vollan ook te winnen, dus weer vijf belangrijke punten gepakt.

Ook dames 2 moest tegen een team van VCP. Helaas moesten zij een punt afgeven aan de tegenstander. Redelijk snel pakten de dames van Vollan een voorsprong die ze niet meer uit handen gaven en zo de eerste set te winnen. De tweede set kwam VCP beter in het spel, maar konden niet verhinderen dat ook deze door Vollan gewonnen werd. De derde set had VCP de smaak te pakken en ging goed van start. Uiteindelijk pakten ze deze set. De vierde set ging tot vlak voor het eind gelijk op, daarna was Vollan toch de betere partij en trok de winst naar zich toe.

Meisjes B gingen matig van start maar herpakten zich goed en wonnen de eerste set. De twee daaropvolgende sets konden ze niet brengen wat ze in de eerste wel deden, deze gingen dan ook naar de ploeg uit Vught. De vierde set gingen ze voortvarend van start, met het eind in zicht (24-20) konden ze het niet afmaken in een spannend eind moesten ze toch hun meerdere erkennen in VVC Vught dat uiteindelijk met 30-28 won.

Meisjes C1 hadden nog een appeltje te schillen met VC Polaris uit Helmond. Hadden ze in de uitwedstrijd met 3-2 verloren, nu gingen ze voortvarend van start. In de eerste drie sets pakten ze steeds een voorsprong om niet meer uit handen te geven. Met de laatste set leek hetzelfde te gaan gebeuren, maar bij een stand van 21-21 was het stuivertje wisselen. De meiden van Vollan wisten nog maar één punt te scoren en trokken de laatste set aan het kortste eind.

Meisjes C2 speelden een thriller in Zeeland tegen Detac. Na een 1-1 in sets ging de strijd helemaal los. De teams waren enorm aan elkaar gewaagd en de tweede en derde set werden allebei met twee punten verschil gewonnen zodat de stand in sets 2-2 werd. De laatste set leek Detac op de winst af te stevenen, maar de meiden van Vollan staken daar een stokje voor en pakte punt voor punt. Zo werd deze set ook gewonnen door Vollan met twee punten verschil. Aan het eind van de streep hadden de meiden van Vollan 3 punten meer (115-112).