SES tegen Juliana Mill is altijd een strijdende wedstrijd, maar de laatste paar wedstrijden gaat de winst naar de Langenbomers. Ook vandaag werd het laatste fluitsignaal gegeven bij een stand van 3-0.

De eerste helft kenmerkt zich door het hoge tempo bij beide teams. Er wordt gestreden voor de bal. Na wat in de wedstrijd te zijn gekomen, liet het elftal van Ton Berends, het publiek zien waarvoor ze waren gekomen. In de 10e minuut kopte Don Straatman de eerste goal binnen. De bal werd vanuit een vrije trap voorgegeven door Paul van Geffen en ging door alles en iedereen door. Don kon voor de goal vrij inkoppen. Voordat de tweede goal zal vallen maakte de arbiter Meijer een aantal dubieuze beslissingen. Een aantal heftige overtredingen waarvoor geen kaart getrokken werd, terwijl er voor een stevige schouderduw wel de gele kaart in de lucht werd gehouden. Desalniettemin had Juliana de eerste helft niks in te brengen. Het balbezit was voor SES die goed drukzetten en de snelle spitsen goed gebruikte. In de 25e minuut werd een aanval opgezet zoals uit het boekje. Melvin van den Elzen stuurde 2 man aan de zijlijn het bos in met een mooie loopactie. De nummer 20 behield het overzicht en zette Gijs Bens oog in oog met Jasper Bergmans. De aanvoerder van SES schoot de bal in de rechteronderhoek. Ook de 3-0 werd door de aanvoerder gemaakt. Een perfecte voorzet van Tijn Cuppen werd door Gijs over de keeper gekopt.

Met een 3-0 rust in het achterhoofd kwam Mill sterker uit de kleedkamer dan dat ze dat de eerste helft deden. Ze lieten meer van zich zien en dat merkte je door het aantal overtredingen die er gemaakt werden. De eerste 10 minuten waren fel van de Millenaren. Daarna zakte het in en pakte SES weer het initiatief. De Langenbomers hadden de derby tussen Langenboom en Mill rustig uitgespeeld. Er werd controlerend gevoetbald. De pullen bier waren verdient en het feest van de Millse-mittag kon beginnen.