Juliana mocht zondag 4 november onder een heerlijk herfstzonnetje met bijna perfect voetbalweer op het eigen sportpark aantreden tegen koploper Hapse Boys. Opnieuw had Juliana het betere van het spel maar kwam het onvoldoende tot scoren. Pupil van de week Jens Hermens zag zijn Juliana verliezen met 1 - 2.

In het begin van de eerste helft golfde het spel op en neer maar waren er nog geen grote kansen te noteren. Naarmate de eerste helft vorderde trok Juliana langzaam maar zeker de wedstrijd naar zich toe, maar ook dit leidde nog niet direct tot grote kansen. Tegen het half uur kwam Juliana dan ook verdiend op voorsprong toen Syb Daverveld goed naar binnen trok en net buiten de zestien afdrukte. Zijn lage schuiver verdween onder de keeper door voor Juliana net aan de goede kant van de paal 1 - 0.

Direct na de rust toog Juliana opnieuw ten aanval via Syb Daverveld op rechts. Hij haalde keurig de achterlijn en kwam met een uitstekende voorzet over de keeper heen. Justin Jacops had daarmee de 2-0 op het voorhoofd, maar ongelukkigerwijs ging de bal net over de lat en bleef de 1-0 op de borden. Enkele minuten later trad er weer een oude voetbalwet in werking. Haps kreeg aan de zijlijn een vrije trap te nemen, deze werd eerst nog met het hoof verlengd, waarna bij de 2e paal Job Kempermen vrij in kon koppen. Enkele minuten later kwam Haps zelfs op voorsprong toen Juliana de bal niet weg kon krijgen uit de zestien. Na een scrimmage viel de bal uiteindelijk opnieuw bij de 2e paal waar dezelfde Job Kemperman het snelst reageerde en de bal binnen kon werken.

Juliana bleef druk zetten, maar de kansen waren echter niet besteed aan de Juliana mannen. Zo werd opnieuw een onverdiende nederlaag geleden.

Juliana - Hapse Boys: 1-2 (0-1)
Scheidsrechter: Peter Arts (Schaijk)
Toeschouwers: 110
Doelpunten:
30' 1-0: Syb Daverveld
48' 1-1: Job Kemperman
52' 1-2: Job Kemperman
Opstelling Juliana: Jasper Bergmans, Kevin van Casteren, Julien Cuppen, Berry van Krijl, Tom Heerbaart, Syb Daverveld, Tom Gerrits, Gijs Wijdeven (78' Jelle Staal), Camiel van Geenen, Justin Jacops, Max Hermanussen.