Na rijp beraad is besloten het komende Nachttoernooi te houden op zaterdag 12 januari 2019. Het loopt door tot zondag 13 januari met de afsluiting rond de klok van 01.00 u. Aanvang van de happening is om 18.30 u. in sporthal De Looierij te Mill.

Het deelnemen eraan is een mooie gelegenheid om de ‘Kerst- en Oudjaarcalorieën’ een sportieve uitlaatklep te geven. Tevens is het een fantastische gelegenheid om in een amicale sfeer met sportvrienden, collega’s, buurtgenoten en familieleden middels dit treffen het ‘Nieuwe jaar in te luiden’. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje, waar Patrick en zijn kornuiten garant voor staan.

Op zaterdag 12 januari begint het toernooi om 18.30 u. in Sporthal De Looierij te Mill. Iedereen dient daartoe om 18.00 u. present te zijn. Maximaal 18 teams strijden in 3 poules voor de hoogste plaatsen. Vooraf vinden selectierondes plaats. Dit om de teams naar sterkte in te kunnen delen. Om 19.30 u. zullen deze wedstrijden erop zitten. Na ’n korte pauze worden de poulewedstrijden gespeeld. Ieder team zal strijden tegen min of meer gelijkwaardige tegenstanders. Rond 01.00 u. zullen de winnaars van de poules bekend zijn. De overall winnaar is de winnaar van de sterkste poule. Rond de klok van 01.30 u. vindt de prijsuitreiking plaats. Vraag is of ‘Bosch Car Service Thoonen’ in staat is om de wisselbeker weer mee naar huis te nemen. Het team daagt anderen uit om op sportieve wijze hen de trofee afhandig te maken.

De Toernooicommissie is haar sponsoren dankbaar voor hun inbreng. M.n. de ondersteuning van Albert Heijn van de Ven en Bosch Car Service Thoonen wordt erg op prijs gesteld. Bosch Car Service Thoonen stelt de wisselbeker en de bekers voor de poulewinnaars beschikbaar. Omdat het aantal teams dat deel kan nemen beperkt is, wordt aangeraden niet al te lang te wachten met aanmelding. Het handigst gaat dit via de site www.apollomill.nl onder het kopje ‘Nachttoernooi’. Na de informatie gelezen te hebben, klik je rechtsboven op ‘Reglementen’. Lees deze goed door en klik dan onderaan op ‘Inschrijfformulier Nachttoernooi’. Hier vind je tevens het formulier om te downloaden. Dit formulier kun je uitprinten en opsturen aan H. Vloet, Bastaardstraat 29, 5451 XR Mill of na invulling scannen en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het is van belang het reglement goed door te lezen, aangezien men door zich aan te melden akkoord verklaart met de inhoud hiervan. Tevens vindt men op het inschrijfformulier de mogelijkheid en termijn van betaling.

V.V. Apollo verwacht weer een grote opkomst m.n. van de teams, die al enkele malen deel genomen hebben aan dit Brabants gezellige toernooi. Zij weten, als geen ander, hoe amicaal en sportief mensen al sportend met elkaar om kunnen gaan. Nieuwkomers zijn en blijven natuurlijk ook van harte welkom, maar moeten dan niet te lang wachten om van de partij te zijn. In de sportkantine van sporthal ‘De Looierij’ te Mill zal het zondagnacht 13 januari nog lang en gezellig vertoeven zijn.