• xhxJ-rZKdnA

De omgeving van Mill, Sint Hubert en Wilbertoord kijkt reikhalzend uit naar de herkansing tussen Juliana en DWSH'18 na een gelijkspel in hun eerste ontmoeting in Wilbertoord.

Met de score vastgezet op 1-1 in eerste derby, zijn beide teams vastbesloten om in het aankomende duel op zondag 7 april een overtuigende prestatie neer te zetten en de volle drie punten te claimen. Laten we eens terugkijken naar hun eerste ontmoeting en vooruitblikken op wat komen gaat.

In de eerste wedstrijd tussen Juliana Mill en DWSH'18 op een volgepakt sportpark De Binding in Wilbertoord, was de spanning voelbaar. Beide teams leverden een intense strijd, maar slaagden er uiteindelijk niet in om de ander te overwinnen. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel met een eindstand van 1-1. Dit resultaat heeft de rivaliteit tussen de twee teams alleen maar aangewakkerd, waardoor het aankomende duel nog intenser belooft te worden.

Naast de gebruikelijke rivaliteit en sportieve strijd zal deze ontmoeting een diepere betekenis hebben, doordrenkt met het nobele doel om geld in te zamelen voor het KWF ter nagedachtenis aan Rob van der Ligt, een DWSH'18-lid dat recentelijk op slechts 24-jarige leeftijd is overleden. Voorafgaand aan de wedstrijd organiseren teams samen een loterij, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan het KWF, als eerbetoon aan Rob, die geliefd was in de gemeenschappen van Sint Hubert, Wilbertoord én Mill. Daarnaast komen de beide teams ook met een gezamenlijk gebaar voorafgaand aan de wedstrijd.

Met beide teams gedreven door de wil om te winnen, belooft het aankomende duel een spektakel te worden. De fans kunnen zich opmaken voor een intense strijd op het veld van Sportpark Juliana Verweijen ICT. Zal Juliana Mill revanche nemen voor het gelijkspel in de eerste ontmoeting, of zal DWSH'18 erin slagen om de punten mee naar huis te nemen? Voetballiefhebbers zullen ongetwijfeld genieten van deze spannende wedstrijd op zondag 7 april om 14:30 uur.